Архів документів
Сьогодні Cedre Serge Lutens - це саме запах деревини, а не квітковий спокусливої туберози, хоча її ознаки присутні. Характерений відтінок топленого молока не можливо не помітити.
Запах солодкувато-гіркої деревини, смолиста липкість, тиха пряність, шоколадна бальзамність, вершкова кремовість та ледь вловима анімалістичність.
П'янке повітря соснового лісу (кедрового, на жаль, не знаю) у сонячний день. Здається воно таке густе, що можна розрізати на шматочки чи набирати ложкою. Свіжість, змішана з оксамитовим теплом, ніби розтікається, огортаючи гілочки та голочки сосен (кедрів у ідеалі).
Щільна медовість поступово стає насиченою солодкою, а за нею чується борошнистість знову деревини. Цікаво, саме так пахне кедровий мед? Це найбільш рідкісний сорт меду в природі. Щоразу, коли дістаю Cedre Serge Lutens, згадую про це хвойне диво і мрію скоштувати. Кажуть, що кедровий мед має смак шоколаду та хвойно-смолистий посмак.
Аромат далі стає тягучо-карамельним, солоно-солодко-амбровим з ледь відчутною присутністю кориці.
Дуже приємне та особливо доречне у вечір з ознаками насуваючої зими кремово-помадне, ніжно-солокувато-вершкове закінчення.
просмотров: 33
опубликовано: 23 ноября 2020